Vælgerne strømmede ind, da det virtuelle og coronasikre valgsted åbnede på dlf.org mandag morgen, men siden er tilstrømningen stilnet gevaldigt af. Man kan stemme frem til onsdag den 10. kl. 16.

DLF-valg: 10 procent af lærerne har stemt

Lige da valgstedet åbnede på dlf.org mandag morgen, strømmede 4000 lærere og børnehaveklasseledere ind for at stemme, men siden er valgdeltagelsen gået noget i stå. De fire kandidater holder valgmøde i dag - er der noget, du vil spørge dem om?

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der er 53809 DLF-medlemmer, der er stemmeberettigede til valget, nemlig de aktive lærere og børnehaveklasseledere, da det er en af deres 18 pladser, der er blevet ledig i utide. I skrivende stund har 5328 af dem været på nettet for at stemme på en af de fire kandidater, så det er meget tæt på 10 procent af medlemmerne. Valget slutter på onsdag den 10. marts kl. 16.

De fire kandidater, Janne Riise Hansen, Lars Buur Holmboe, Pia Henriksen og Pia Jessen, har i fællesskab arrangeret offentligt valgmøde online i eftermiddag kl. 16. Alle er velkomne til at deltage, og journalist på Folkeskolen Maria Becher Trier er moderator. Hvis du har et spørgsmål, redaktionen skal tage med til de fire kandidater, så skriv det i kommentarsporet nedenfor, så vil vi stille så mange som muligt af spørgsmålene videre til kandidaterne.

Læs mere

folkeskolen.dk/hovedstyrelsesvalg

Direkte link til valgmødet i eftermiddag(Teams) 

dlf.org: Suppleringsvalg tilhovedstyrelsen