Debat

Vi anbefaler Gordon Ørskov Madsen som ny formand for DLF

Af Jens Frederik Lykke Horsens, formand for Nordfyns Lærerkreds, på vegne af en samlet kredsstyrelse.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Danmarks Lærerforening har brug for en formand, der har den nødvendige organisatoriske erfaring. En, der ved, hvad det kræver at stå i spidsen for en faglig organisation som Danmarks Lærerforening. Gordon Ørskov Madsen har som formand for overenskomstudvalget, LC i forhandlingsfælleskabet og i Fagbevægelsens Hovedorganisation, den nødvendige viden, indsigt og kendskab til hele det fagpolitiske landskab.  Den erfaring og viden kan blive en stor fordel for Danmarks Lærerforening fremadrettet og et godt og stabilt grundlag at starte på som formand.

Danmarks Lærerforening har også brug for en formand, der samler organisationen. En der lytter til de lokale kredse og medlemmer.  En der sørger for at alle dele af Danmarks Lærerforening engageres og involveres. Som formand for overenskomstudvalget har Gordon allerede fingeren på pulsen, med hvad der sker ude i de lokale kredse. Som formand for Danmarks Lærerforening, vil han bringe lærerne på de enkelte skoler mere i spil og udnytte deres viden, ved at oprette en ”idèbank” i DLF. Der er ingen tvivl om, at Gordon igennem sine mange års erfaring ved, hvor vigtig det er, at medlemmerne  bliver hørt.

Med de kompetencer som Gordon Ørskov Madsen har, tror vi på, at med ham som formand for Danmarks Lærerforening vil han kunne skabe synlige resultater for medlemmerne og en fagforening, der vil stå stærkt ind i fremtiden.  Derfor bakker vi op om Gordon Ørskov Madsen som formand for Danmarks Lærerforening.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS