Debat

Følg med i støtteindsamlingen på www.borgerforslag.dk

Informationssiden www.borgerforslag.dk er oprettet til at understøtte borgerforslag FT-09476: "Kommission til afdækning af SRSF-regeringens folkeskolereform, KL's lockout af folkeskole-lærerne og vedtagelsen af Lov nr. 409"

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hjemmesiden www.borgerforslag2013.dk et oprettet til at understøtte indsamlingen af støtte til Borgerforslag FT-09476, der er lagt ud på www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-09476. På siden - der er under udbygning - vil du kunne læse om, hvad der skete i forbindelse med folkeskolekonflikten i 2013, og hvorfor det er vigtigt at få afdækket konfliktens baggrund og forløb. Det er ikke kun en sag for lærere, men for alle, der ser med bekymring på brugen af lovindgreb på det offentlige arbejdsmarked.

Link til siden her!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS