Kongressen hylder og genvælger Anders Bondo

Salen rejste sig og klappede taktfast og længe som ved en god teaterforestillings afslutning, da Anders Bondo Christensen på kongressens sidste dag blev genvalgt som DLF-formand.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der var ingen andre kandidater til posten som formand, der siden 2002 har været besat af Skårup-seminarets Anders Bondo Christensen.

"Jeg er hammerstolt af at være formand for Danmarks Lærerforening", var den genvalgte formands første ord fra talerstolen efter genvalget. "Jeg kan faktisk ikke forstille mig et mere ærefuldt hverv end at repræsentere alle jer, der hver dag knokler ude i klasselokalerne", sagde Anders Bondo Christensen.

Foreningen har også udfordringer foran sig, medgav formanden. Men gav i samme åndedræt udtryk for, at han glæder sig til det fremtidige samarbejde med kredsene og takkede for salens massive opbakning.