Marianne Bagger

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Da vi andre gik på påskeferie for at nyde livet sammen med vores familie, måtte Marianne tage afsked med livet - det liv, som hun med sin sædvanlige optimisme og viljestyrke nød intenst til det sidste.

Marianne døde den 7. april. Hun blev kun 54 år.

Marianne blev lærer fra Hellerup Seminarium i 1970 og kom til Holbergskolen i Dianalund i 1987 efter at have været ansat på Løve Skole.

Marianne var den fødte lærer og elskede sit job højt. Hun var utrolig engageret, og hvert eneste øjeblik i samværet med børnene inspirerede hende og gav så mange oplevelser, at hun ofte på sin humoristiske og medlevende måde måtte delagtiggøre kolleger og familie i, hvad hun havde oplevet.

For Marianne var det yderst vigtigt at tage udgangspunkt i den enkelte elev og være med til at styrke den enkeltes selvværd og udnytte børns forskellighed. Længe før den nye skolelovs gennemførelse underviste hun hver enkelt elev efter en nøje gennemarbejdet, individuel plan - altid med kreative islæt og ofte med inddragelse af sin egen familie - for Marianne adskilte ikke familie- og arbejdsliv.

Interessen for nye pædagogiske initiativer førte til, at Marianne blev regional konsulent. Hun blev en dynamo ved udbredelsen af kendskabet til projektopgaven og storyline og har med baggrund heri inspireret vores skole til mange nye, spændende projekter.

Børn, forældre og kolleger på Holbergskolen savner Marianne, og mange tanker går til Mariannes familie, Gregers og børnene.

Solvej Frederiksen

for kolleger på Holbergskolen, Dianalund