Debat

Med kulørte bogstaver

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kunne formanden, som fast indslag eventuelt på forsiden af Folkeskolen, ikke skrive i store, gerne kulørte bostaver: 'Kritiser ikke overenskomsten, kritiser den lokale aftale mellem kreds og kommune'. På den måde har formanden plus en næsten enig hovedstyrelse til enhver tid, indtil den er feset ind hos de mange overenskomstutilfredse, givet udtryk for, hvor problemet ligger. Når den så endelig er feset ind, er det jo nok det udtryk, der står mest klart til næste formandsvalg. Gad til den stund godt vide, om man som formandskandidat ikke ville kunne score nogle mere end uhørt nemme stemmer, når man kort kan argumentere, at de lokale aftaler jo er en del af overenskomsten, tilsyneladende en ret stor del.

Peter Klitten

København

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler