Anders Mølgaard Jensen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om folketingsmedlem Anders Mølgaard Jensens død. Den sidste tid i hans alt for korte liv blev præget af en alvorlig sygdom, der hang som en mørk sky over et ellers livsglad og optimistisk menneske.

Anders var et meget respekteret medlem af Venstres folketingsgruppe. En ildsjæl - altid sprudlende, aktiv og fyldt med gode idéer. Han fik betydningsfulde ordførerskaber, blandt andet som uddannelsesordfører.

Anders var uddannet lærer, og han gik op i sit arbejde samvittighedsfuldt og med en smittende begejstring. Han var god til at lære fra sig, han kunne engagere sine elever, og han havde et fantastisk godt tag på børn og unge mennesker.

På Christiansborg modtog han flittigt skoleklasser fra hele landet til rundvisning og oplysning om det politiske system i Danmark. Han forstod til fulde betydningen af, at børn og unge bliver fortrolige med det danske folkestyre.

Vi vil savne Anders. Ved hans død går vore tanker til hans familie og pårørende, der har mistet et humørfyldt, levende og positivt menneske, som spredte glæde og entusiasme. Hans liv blev alt for kort, men han levede det helt ud med flittig aktivitet, engagement og livslyst.

Æret være Anders Mølgaards minde.

Anders Fogh Rasmussen

Venstres formand