Uskolet
0   18

Aula: It-vejledere bliver bedt om at retouchere skæve mangler og grimme sprækker væk

Flere it-ansvarlige på skolerne oplever, at forvaltninger ringer ind med ønsket om at få fjernet det ene og det andet fra præsentationer af den nye digitale platform Aula.

»De vil have os til at retouchere alt fra småskavanker i notifikationsfunktionen til grimme sprækker i datasikkerheden. Mange spørger også, om vi ikke kan gøre noget ved urenheder i driften«, forklarer en it-vejleder, som dog ikke mener, at man skal redigere alt for meget. Tommelfingerreglen er, at hvis det er noget, der alligevel forsvinder af sig selv inden for to uger, bør man helst undgå at ændre det.

Artiklen fortsætter under banneret

Mens en sociolog mener, at det er »udtryk for en perfekthedskultur, hvor alle it-systemer hele tiden forventes at levere det optimale«, påpeger andre, at digitale platforme »er, som de er«, og at »vi ikke skal feje alt det, der er svært, væk fra vores computere«.

Som en reaktion har flere valgt at dele gamle, kiksede screenshots af Intra med tydelige fejl og mangler.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ