"Personligt glæder jeg mig også over at skulle stå i spidsen for et pensionsselskab for lærere. Vi har to drenge, og jeg synes, at uddannelse og trivsel er noget af det vigtigste, vi kan tilbyde vores børn", siger Karsten Kjeldsen.

Ny mand øverst på lærernes pensionskasse

Karsten Kjeldsen, 48, tiltræder efter nytår som ny direktør for Lærernes Pension. Han kommer fra en stilling som investeringsdirektør i Industriens Pension.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den første direktør nogensinde for lærernes pensionsselskab, Paul Brüniche-Olsen, gik 1. oktober af efter næsten 25 år i spidsen for selskabet. I hans tid voksede pensionskassen fra 0 til omkring 100 milliarder kroner.

Manden i spidsen for lærernes milliarder stopper på toppen

"Jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for Lærernes Pension. Det er et pensionsselskab med et virkeligt godt image, høj troværdighed, og som har en flot performance. Sammen med mine nye dygtige kollegaer bliver det min opgave at fastholde den gode udvikling og sørge for, at Lærernes Pension leverer på medlemmernes og omverdenens høje forventninger til et pensionsselskab anno 2020 og frem", siger den kommende direktør, Karsten Kjeldsen, i en pressemeddelelse.

Formand for Lærernes Pensions bestyrelse er Anders Bondo Christensen:

"Lærernes Pension er i rigtig god form. Vi har lave omkostninger, gode afkast og medlemmer, som har stor tillid til os. Derfor har det været vigtigt for bestyrelsen at finde en administrerende direktør, der kan fastholde den gode form, og kan udvikle Lærernes Pension, så vi også i fremtiden er et pensionsselskab, som lærerne har stor tillid til. Og her er Karsten den rette person".