Lærernes Pension
0   5

Ny mand øverst på lærernes pensionskasse

Karsten Kjeldsen, 48, tiltræder efter nytår som ny direktør for Lærernes Pension. Han kommer fra en stilling som investeringsdirektør i Industriens Pension.

Den første direktør nogensinde for lærernes pensionsselskab, Paul Brüniche-Olsen, gik 1. oktober af efter næsten 25 år i spidsen for selskabet. I hans tid voksede pensionskassen fra 0 til omkring 100 milliarder kroner.

"Jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for Lærernes Pension. Det er et pensionsselskab med et virkeligt godt image, høj troværdighed, og som har en flot performance. Sammen med mine nye dygtige kollegaer bliver det min opgave at fastholde den gode udvikling og sørge for, at Lærernes Pension leverer på medlemmernes og omverdenens høje forventninger til et pensionsselskab anno 2020 og frem", siger den kommende direktør, Karsten Kjeldsen, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under banneret

Formand for Lærernes Pensions bestyrelse er Anders Bondo Christensen:

"Lærernes Pension er i rigtig god form. Vi har lave omkostninger, gode afkast og medlemmer, som har stor tillid til os. Derfor har det været vigtigt for bestyrelsen at finde en administrerende direktør, der kan fastholde den gode form, og kan udvikle Lærernes Pension, så vi også i fremtiden er et pensionsselskab, som lærerne har stor tillid til. Og her er Karsten den rette person".


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
591 andre er allerede tilmeldt