Debat

Fransk fra 3. klasse

Udviklingsprojekt med tidligere sprogstart

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Inspireret af det udviklingsprojekt der foregår i Sønderjylland hvor man arbejder med tysk fra 0. klasse er der nu også taget initiativ til at starte fransk tidligere.

Københavns Professionshøjskole (KP) ønsker i samarbejde med Sproglærerforeningen, Fransklærerforeningen, Institut francais og fransk på Professionshøjskolen VIA i Århus at gøre erfaringer med fransk fra 3. klasse. Det Nationale Center for Fremmedsprog har bevilget penge til at sætte projektet i gang.

Som  det fremgår af folkeskolen.dk's interview med Steen Ammundsen fra Ålborg om tysk fra 3. klasse på hans skole, er det en klar forudsætning at skolens ledelse, skolebestyrelse og helst også skoleforvaltningen bakker op.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Interesserede fransklærere og/eller skoleledere kan henvende sig for nærmere oplysninger hos Annette S. Gregersen, KP, asgr@kp.dk, eller Nina Hauge Jensen, VIA, nj@via.dk.