Debat
0   4

Fransk fra 3. klasse

Udviklingsprojekt med tidligere sprogstart

Inspireret af det udviklingsprojekt der foregår i Sønderjylland hvor man arbejder med tysk fra 0. klasse er der nu også taget initiativ til at starte fransk tidligere.

Københavns Professionshøjskole (KP) ønsker i samarbejde med Sproglærerforeningen, Fransklærerforeningen, Institut francais og fransk på Professionshøjskolen VIA i Århus at gøre erfaringer med fransk fra 3. klasse. Det Nationale Center for Fremmedsprog har bevilget penge til at sætte projektet i gang.

Artiklen fortsætter under banneret

Som  det fremgår af folkeskolen.dk's interview med Steen Ammundsen fra Ålborg om tysk fra 3. klasse på hans skole, er det en klar forudsætning at skolens ledelse, skolebestyrelse og helst også skoleforvaltningen bakker op.

Interesserede fransklærere og/eller skoleledere kan henvende sig for nærmere oplysninger hos Annette S. Gregersen, KP, asgr@kp.dk, eller Nina Hauge Jensen, VIA, nj@via.dk. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
886 andre er allerede tilmeldt