Uskolet
0   17

Forælder: »Jeg ville helt klart snakke mere med mit barn, hvis ikke min mobil var så interessant«

I en bemærkelsesværdig indrømmelse onsdag morgen kundgjorde en forælder med ladcykel over for en anden forælder ude i skolegården, at vedkommende måske godt kunne prioritere sin tid og opmærksomhed anderledes.

»Jeg ville da helt klart snakke noget mere med mit barn, hvis ikke den her mobil var så super interessant og sjov og spændende«, lød det fra den voksne, som noterede sig alvorligt forstående nik fra samtalepartneren. »Men altså, man er også bare … du ved … øjeblik, nødt til lige at … haha … nej, men … ikke?«

Artiklen fortsætter under banneret

En observation viser, at mange voksne finder deres børn signifikant kedeligere, end hvad mobilen tilbyder af spil, nyheder, podcasts og så videre. Det kan de imidlertid selv være ifølge flere børn.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ