Uskolet

Forælder: »Jeg ville helt klart snakke mere med mit barn, hvis ikke min mobil var så interessant«

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I en bemærkelsesværdig indrømmelse onsdag morgen kundgjorde en forælder med ladcykel over for en anden forælder ude i skolegården, at vedkommende måske godt kunne prioritere sin tid og opmærksomhed anderledes.

»Jeg ville da helt klart snakke noget mere med mit barn, hvis ikke den her mobil var så super interessant og sjov og spændende«, lød det fra den voksne, som noterede sig alvorligt forstående nik fra samtalepartneren. »Men altså, man er også bare … du ved … øjeblik, nødt til lige at … haha … nej, men … ikke?«

En observation viser, at mange voksne finder deres børn signifikant kedeligere, end hvad mobilen tilbyder af spil, nyheder, podcasts og så videre. Det kan de imidlertid selv være ifølge flere børn.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.