Debat

Fiktion

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En teenager mister sin mobiltelefon. Reaktion: Panik, han plager sine forældre om at få en ny - helst samme dag. Hvorfor: Han er fuldstændig afhængig af den, kan ikke følge med i, hvilke fester der er i farvandet, og føler sig holdt uden for al socialt samvær.

En by med 5.000 indbyggere får afbrudt deres telefon- og kabel-tv i et døgn. Reaktion: Vrede borgere, læserbreve og landsdækkende pressedækning. Hvorfor: Man er afskåret fra omverdenen - kan ikke kommunikere og følge med i, hvad der sker.

Et kommunikations- og konferencesystem - SkoleKom - med cirka 300.000 brugere virker ikke i tre uger. Reaktion: Ingen. Hvorfor: Man kan have sine anelser.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Fiktion eller virkelighed?

Finn Palludan

lærerstuderende, Ribe