Debat
0   128

Hvad siger I

I Folkeskolennummer 42 kan man læse en artikel af John Villy Olsen om 'Skolestarten, der snublede'. Jeg troede først, den handlede om Rødovre Kommunes udviklingsprojekt 'Ændret Skolestart', men nej, det handler om Glostrup Kommunes 'ny skolestart'.

Det ser ikke ud til, at kommunerne lærer af hinanden - eller er det måske det, de i virkeligheden gør?

Artiklen fortsætter under banneret

Rødovre, Hvidovre og nævn dem - de (kommunerne) er alle som perler på en snor ved at virkeliggøre deres pædagogiske fremskridt (jeg kalder det besparelser) på indskolingsområdet. Som afskivning af spegepølsen køres der løs.

Dog har man i København nyligen oplevet, at pædagogerne har sagt fra over for at skulle konverteres til skolefritidsordningspædagoger! Hvorfor? Tjah, svaret blæser i vinden, men pædagogerne i København har måske set, hvad det virkelig handler om! Al respekt for deres kamp og held og lykke til.

Men hvad siger vores hovedstyrelse til al denne tumult og strandhugst over for foreningen? Ikke meget, vel. 'Fra' siger den i hvert fald ikke.

Hvad siger de nyvalgte hovedstyrelsesmedlemmer, der blandt andet (nok!?) er valgt på også denne sag?

Hans Houmøller

Rødovre


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ