Debat

Et ømt punkt

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mogens Clausen sætter i Folkeskolen nummer 38 fingeren på et ømt punkt, når han peger på de vidt forskellige vilkår, kredsene har for at løse deres opgaver. Der er ingen tvivl om, at vi skal tage den problemstilling overordentlig alvorligt. Det er nødvendigt at diskutere, hvordan vi kan mindske de forskelle, der er. Mange kredsstyrelser oplever et arbejdspres, som få uden for systemet kan forestille sig.

Bag måden, vi organiserer os på, er der jo mennesker, der skal løfte opgaven. Vi har brug for, at der alle steder fortsat vil være kolleger, der har lyst til at deltage i det fagpolitiske arbejde, og vi har brug for, at alle medlemmer over det ganske land kan have kredsstyrelser, der reelt har mulighed for at tage hånd om medlemmernes behov.

Mogens Clausen argumenterer for solidaritet uden at nævne ordet.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg vil love, at også dette aspekt kommer til at indgå i udviklingsprojektet.

Astrid Schjødt Pedersen

formand for udviklingsprojektet