Debat
0   140

Et ømt punkt

Mogens Clausen sætter i Folkeskolen nummer 38 fingeren på et ømt punkt, når han peger på de vidt forskellige vilkår, kredsene har for at løse deres opgaver. Der er ingen tvivl om, at vi skal tage den problemstilling overordentlig alvorligt. Det er nødvendigt at diskutere, hvordan vi kan mindske de forskelle, der er. Mange kredsstyrelser oplever et arbejdspres, som få uden for systemet kan forestille sig.

Artiklen fortsætter under banneret

Bag måden, vi organiserer os på, er der jo mennesker, der skal løfte opgaven. Vi har brug for, at der alle steder fortsat vil være kolleger, der har lyst til at deltage i det fagpolitiske arbejde, og vi har brug for, at alle medlemmer over det ganske land kan have kredsstyrelser, der reelt har mulighed for at tage hånd om medlemmernes behov.

Mogens Clausen argumenterer for solidaritet uden at nævne ordet.

Jeg vil love, at også dette aspekt kommer til at indgå i udviklingsprojektet.

Astrid Schjødt Pedersen

formand for udviklingsprojektet


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks