Debat
0   142

Min storfavorit

Hver fredag kommer jeg i ren iver bogstavelig talt væltende ind ad min dør 'bare' for at finde det afdumpede og nyeste nummer af Folkeskolen. At sidde med fredagskage, vel vidende weekenden er startet, og fedte især debatsiderne godt og grundigt til er en eufori, som ikke lader sig beskrive yderligere.

Jeg må fortælle, at jeg har en storfavorit, en helteskikkelse om I vil! Og det er Vagn Madsen fra Brønderslev! Denne herres ugentlige klumme giver mig kriller i maven. Sammenhængen vil jeg krybe stille uden om, men konteksten gør mig vanvittig. Jeg elsker at sidde med min egen lille notesbog og nedfælde alle disse storslåede ord. En leg med sproget, som kun få mennesker behersker. Tak Vagn.

Artiklen fortsætter under banneret

Som nyuddannet lærer, med et års erfaring på arbejdsmarkedet, vil jeg sige til mine kære kolleger i Vollsmose, at I skulle tænke på at få installeret nogle webcams i klasseværelserne. Dermed kan andre (politikere, forældre) måske forholde sig til de besværligheder, I gennemgår. Min påstand er, at aktører opfører sig anderledes, mere behersket, når der handles 'in real'. Dette er ikke overvågning, men en synliggørelse af den til tider barske virkelighed. Det kan vel ikke blive ved med at være tabu?

Line Lundberg

Parkskolen, Ballerup


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ