Debat
0   157

Tak

Tusind tak, hr. redaktør. Du har reddet min dag igen: Atter et læserbrev af Vagn Madsen, Brønderslev. Hans breve er en udsøgt æstetisk nydelse. Et formfuldendt sprog, som, skønt fuldt af svære ord, smyger sig om sit reaktionære budskab. Og så alle de ubetalelige komiske bivirkninger. Jeg kan glæde mig i dagevis, og heldigvis er Vagn Madsen jo meget produktiv.

Artiklen fortsætter under banneret

Men en bekymring melder sig. Hvad nu, hvis kilden tørrer ud? Var det ikke en idé for Folkeskolen at udgive Vagn Madsens samlede læserbreve? De bliver jo ikke uaktuelle. Måske ved juletid? Mange vil sikkert med mig langt foretrække sådan et album frem for 'Blæksprutten' og 'Svikmøllen'.

Svend Ogilvie Rasmussen

Esbjerg


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks