Debat

Tak

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tusind tak, hr. redaktør. Du har reddet min dag igen: Atter et læserbrev af Vagn Madsen, Brønderslev. Hans breve er en udsøgt æstetisk nydelse. Et formfuldendt sprog, som, skønt fuldt af svære ord, smyger sig om sit reaktionære budskab. Og så alle de ubetalelige komiske bivirkninger. Jeg kan glæde mig i dagevis, og heldigvis er Vagn Madsen jo meget produktiv.

Men en bekymring melder sig. Hvad nu, hvis kilden tørrer ud? Var det ikke en idé for Folkeskolen at udgive Vagn Madsens samlede læserbreve? De bliver jo ikke uaktuelle. Måske ved juletid? Mange vil sikkert med mig langt foretrække sådan et album frem for 'Blæksprutten' og 'Svikmøllen'.

Svend Ogilvie Rasmussen

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Esbjerg