0   67

Er selvbetjent velbetjent

Offentlige instanser opretter i stigende omfang websites med information til borgerne og i den hensigt at indføre 24 timers selvbetjening, hvor det er muligt.

Man kan udskrive blanketter på nogle kommuners web-sites, for eksempel http:¡www.ballerup.dk - vælge selvbetjening, læse alt fra dagens trykte presse om skoleforhold på www.uvm.dk/nyhed og forskudsregistrere eller selvangive på www.toldskat.dk

Artiklen fortsætter under banneret

Endnu er det i de indledende faser, og mulighederne er begrænsede, men de øges med stor hast.

En afgørende parameter er introduktion af en anerkendt digital signatur, så modtagere af elektroniske meddelelser kan være sikre på, at de kommer fra den angivne afsender. Om digital signatur se www.fsk.dk - vælg temaer.

Disse strukturelle forandringer er i sig selv meget relevante som undervisningsstof, og de er til at få øje på i disse år, hvor forandringerne foregår. Om få år er det meste digitalt - og så er det mindre indlysende at tage op i undervisningen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet