Debat
0   118

Nødvendig tid

På Netdebat har der gennem længere tid kørt en debat om det pædagogiske IT-kørekort. Lærerne får ikke alle steder stillet den nødvendige tid til rådighed, og det giver med rette frustrationer.

Artiklen fortsætter under banneret

Det har fået Jørgen Sceh og Kim Krogh til at argumentere for en central akkord for uddannelsen. Og Jørgen Sceh til at påstå, at DLF har sovet i timen.

Vi har ingen centrale akkorder for nogen andre efter-/videreuddannelser.

Vores politik er, at der skal stilles den nødvendige tid til rådighed.

Hvis vi, som Kim Krogh foreslår, indgik en central akkord på det pædagogiske kørekort på 60 timer, ville det ikke være muligt for de lærere, der ikke har forudsætninger for at nå det på den tid, at kræve mere tid. En akkord er karakteriseret ved en arbejdsbeskrivelse og en tidsfastsættelse, til fuld og endelig afregning.

Derfor mener jeg, det er langt bedre at indgå lokale timerammer på 50-60 timer. Det giver mulighed for ekstra tid til et opsamlingshold for dem, der ikke har nået det hele. Det forhindrer gratisarbejde!

Derfor har vi flere gange gjort kredsene og tillidsrepræsentanter opmærksomme på problemerne vedrørende akkorder på området. En kongresbeslutning på området fastslår denne politik.

Centrale akkorder er ikke løsningen på alle arbejdstidsproblemer!

John Illum

medlem af DLF's hovedstyrelse


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks