0   84

Leif Møller

Den 26. december 1999 opgav Leif Møller kampen mod kræften. Selvom vi godt vidste, at Leif var alvorligt syg, rystede meddelelsen om hans død os alle.

Leif dimitterede fra Århus Seminarium i 1960. Efter to års militærtjeneste startede han i august 1962 som lærer ved Hald- Kærby Centralskole. Kort efter sin ansættelse planlagde og opbyggede han skolebiblioteket og var i mange år leder af dette, ligesom han i de første år også var leder af sognebiblioteket. Leif var i en årrække leder af Hald-Kærby Kommunes Ungdomsskole. Som lærer repræsenterede han ofte kolleger/skole som lærerrådsformand.

Artiklen fortsætter under banneret

I 1983 blev Leif skolens inspektør til han i 1998 valgte at gå på pension.

Leif var utrolig energisk og hjælpsom. Ingen er gået forgæves, hvis de ønskede Leifs hjælp - det gjaldt både i arbejdet som lærer/leder på skolen og som privat i lokalsamfundet. Ungdomsklub, Hald-FDF og Hald Forsamlingshus var institutioner, der nød glæde af Leifs store hjælpsomhed. Ord som: bundreel, solid, omhyggelig, loyal, afholdt og god kammerat falder helt naturligt, når talen er om Leif. 'Han var et utrolig behageligt menneske' - en bemærkning fra lærerværelset, da vi mødtes efter juleferien.

Leif har sat sine 'mærker' på Hald-Kærby Skole. Dagligt, når man færdes på skolen, mindes vi Leif. Han ville altid det bedste for os alle. Vi savner ham og hans form for lune.

Leif fik aldrig lov til 'at nyde sit otium'. Da han gik på pension, var han allerede mærket af sin sygdom. Hertil kom så at Birgith også var blevet syg. Da Birgith døde i februar 1999, var det ligesom Leif havde tabt noget af gejsten - men på én eller anden måde havde Leif til det sidste en tro på, at det nok skulle gå.

Vi føler med Jane og Jesper, der så hurtigt har mistet både mor og far.

Ansatte på Hald-Kærby Skole


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet