Debat

Husk lige Lov 409 !!

Her i valgkampens slutspurt - bare som en påmindelse :-)

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Minder ikke bare om Lov 409, men også om, at det var SF, Socialdemokratiet og de Radikale, som tilbage i 2013 fik vedtaget denne lov. Og jeg mener heller ikke, at vi siden har hørt dem fortryde det så meget, at de har krævet loven rullet tilbage. En interessant måling blandt friskolelærere, tyder på, at FSLs medlemmer godt husker det, se https://www.fsl.dk/aktuelt/laererne-vil-have-en-ny-regering/. Her topper Enhedslisten med over 20 %, medens Socialdemokratiet siden 2015 er faldet fra næsten 16 til ca. 10 %. Personligt gætter jeg på, at en måliing blandt DLFs medlemmer ville give nogenlunde det samme resultat. Men det bliver måske undersøgt efter valget?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget