Debat
0   130

Endnu engang for Prins Knud

Det er foruroligende, at en kommende lærer kan have så svært ved at læse indenad, som Rasmus Møller (Folkeskolen nummer 4) synes at have det. Lad mig gentage: jeg 'problematiserede' ikke i mit indlæg (Folkeskolen nummer 1-2) 'at tone rent flag over for nazisme, racisme, terror', jeg problematiserede blot, hvem det var hensigtsmæssigt at gøre det sammen med, hvis man skulle undgå betegnelsen hykler. Hvis Rasmus Møller, formanden for Lærerstuderendes Landskreds, finder det i orden at foretage en manifestation i forbindelse med krystalnatten sammen med obskure bevægelser fra den yderste venstrefløj, der hylder den 'revolutionære socialisme' og ikke tager afstand fra kamp i gaderne, men som tværtimod synes at have tætte forbindelser til det autonome miljø (der jo ligeledes har det med at smadre ruder!), ja, så er der nok en naturlig forklaring på, at den forening, han er formand for, fører noget af en skyggeagtig tilværelse og næppe tages alvorligt af ret mange lærerstuderende - inklusive undertegnede.

Artiklen fortsætter under banneret

Pernille Rubin

København


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks