Debat

Endnu engang for Prins Knud

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er foruroligende, at en kommende lærer kan have så svært ved at læse indenad, som Rasmus Møller (Folkeskolen nummer 4) synes at have det. Lad mig gentage: jeg 'problematiserede' ikke i mit indlæg (Folkeskolen nummer 1-2) 'at tone rent flag over for nazisme, racisme, terror', jeg problematiserede blot, hvem det var hensigtsmæssigt at gøre det sammen med, hvis man skulle undgå betegnelsen hykler. Hvis Rasmus Møller, formanden for Lærerstuderendes Landskreds, finder det i orden at foretage en manifestation i forbindelse med krystalnatten sammen med obskure bevægelser fra den yderste venstrefløj, der hylder den 'revolutionære socialisme' og ikke tager afstand fra kamp i gaderne, men som tværtimod synes at have tætte forbindelser til det autonome miljø (der jo ligeledes har det med at smadre ruder!), ja, så er der nok en naturlig forklaring på, at den forening, han er formand for, fører noget af en skyggeagtig tilværelse og næppe tages alvorligt af ret mange lærerstuderende - inklusive undertegnede.

Pernille Rubin

København

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler