0   113

Dyrejeg

Mandag den 14. februar åbner udstillingen 'Dyrejeg' i Kunsthallen på Brandts Klædefabrik i Odense. Et dyrejeg er, ifølge kunstnerne, et dyr, der som en beskytter har fundet sit menneske. Det kan vise sig i drømme eller febervildelse. Det er en sanseudstilling, der handler om forholdet mellem mennesker og dyr. Den er skabt af forfatteren Vagn Lundbye samt billedkunstnerne John Olsen og Lars Abrahamsen. Mennesket er uden for naturen i kraft af vores kultur, men alligevel er vi en del af den. Børn har et følelsesmæssigt stærkere bånd til naturen end voksne, mener kunstnerne. På udstillingen er der blandt andet mulighed for at røre, lugte, kravle og spille teater. Der er et knoglerum, en muldvarpehule, rummet for den dårlige samvittighed, et rum med dufte og andre aktiviteter. Udstillingen løber indtil den 7. maj.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen