0   153

Bodil Topp

Bodil Topp blev ansat på Glyngøre Skole i 1992. Vi lærte hende at kende som et humoristisk og varmt menneske. Som lærer var hun meget vellidt blandt elever og forældre. Da Bodil blev ramt af alvorlig sygdom for 14 år siden, så det først ud til, at hun vandt kampen, men efter gentagne tilbagefald var helbredelse desværre ikke muligt. Bodil bevarede kontakten til skolen, blandt andet ved få timers ugentlig undervisning. Det gode humør var der stadig, og hun havde en ukuelig vilje og tro på, at det ville være muligt at leve med sygdommen. Bodil havde sin sidste skoledag en dejlig forårsdag i maj sidste år. Kræfterne rakte ikke til at komme på skolen mere, men hun fulgte ivrigt med i skolens liv på den interne konference. Når vi talte med hende i telefonen, spurgte hun altid til elever og kolleger, og hun glædede sig over de gode dage, hun trods alt havde sammen med Sven derhjemme.

Efter jul svandt kræfterne, og Bodil sov stille ind den 12. februar. Hun blev 60 år. Hos sig havde Bodil Sven, Christian, Søren og sine forældre, til hvem vi sender de varmeste tanker og hilsener.

Artiklen fortsætter under banneret

Kolleger ved Glyngøre Skole, Birgit Fristrup


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet