De amtskommunale skoler

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Forhandlingerne på det amtskommunale område er i skrivende stund desværre endnu ikke helt afsluttede.

I den første del af forhandlingerne med de kommunale arbejdsgivere blev der forhandlet samlet for alle områderne, men til de afsluttende forhandlinger meldte Amtsrådsforeningen fra, da forhandlerne fra Amtsrådsforeningen blev optaget af forhandlingerne med Gymnasieskolernes Lærerforening (GL).

Til finansieringen af lønprojektet er der som udgangspunkt regnet med, at et tilsvarende projekt skal gennemføres på det amtskommunale lærerområde. Forhandlingerne om arbejdstid tager også udgangspunkt i aftalen på det øvrige kommunale område.

Forhandlingerne med Amtsrådsforeningen er genoptaget, og det forventes, at et resultat vil foreligge snarest og i god tid før urafstemningsdatoen, så det bliver muligt via tillidsrepræsentanten at informere om resultatet og gennemføre en medlemsdebat.