0   135

Vietnam-rundrejse og badeferie

Hovedstaden Hanoi, kejserbyen Hué, krydstogt i Halongbugten og afslapning ved kysten i Hoi An, ti dage med afrejse 25. juni. Mulighed for fire dages badeferieforlængelse i Hoi An. Dansk rejseleder

Kom med Albatros og Folkeskolen på eventyr i Vietnam. Fra Hanois franske charme bevæger vi os sydpå til den fascinerende kejserby Hué. Vi udforsker historiske kvarterer i cykelrickshaw, ser markeder og spiser frokost - på en nudelrestaurant, naturligvis. På en mini-krydstogt i Halongbugten overnatter vi på en traditionel junke mellem den Unesco-beskyttede bugts tusinder af smukke, grønklædte klippeformationer.

Der er også indlagt et par dage med afslapning i stemningsfulde Hoi An, hvor man kan nyde byen og den fantastiske strand. I Hoi An besøger vi en skole.

Artiklen fortsætter under banneret

Dagsprogram

Dag 1 Afrejse fra København

Dag 2 Ankomst til Hanoi og velkomstmiddag

Dag 3 Hanoi. Tai-chi,Hoa Lo-fængslet, Litteraturtemplet, Ho Chi Minhs Hus med mere

Dag 4 Krydstogt i Halongbugten

Dag 5 Halongbugten og nattog til Hué

Dag 6 Hué. Byrundtur, sejltur på Parfumefloden og tur i cykeltaxi

Dag 7 Hué- Da Nang - Hoi An - skolebesøg

Dag 8 Hoi An. Byvandring

Dag9 Hoi An - fly til Hanoi. Tid på egen hånd og hjemrejse

Dag 10 Ankomst til København.

Forlæng rejsen med fire dages badeferie i Hoi An. Firestjernet hotel ved stranden: 1.990 kroner per person. Eller trestjernet hotel i byen: 1.790 kroner.

Pris per person i delt dobbeltværelse: 11.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse: 1.490 kroner.

Med i prisen: Fly København - Hanoi tur/retur. Indenrigsflyvning Danang - Hanoi. Udflugter og entréer jævnfør dagsprogram. Indkvartering i delt dobbeltværelse. Morgenmad dagligt og øvrige måltider ifølge programmet. Dansk rejseleder. Skatter og afgifter.

Information og bestilling: Albatros Travel, telefon 3698 9898, grupper@albatros-travel.dk. Oplys venligst rejsekode: Lr-Fol. |


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet