0   204

Astrid Schjødt Pedersen forlader hovedstyrelsen

Astrid Schjødt Pedersen forlod 1. januar DLF's hovedstyrelse af helbredsmæssige årsager. Hun blev valgt ind i hovedstyrelsen første gang i 1996 og blev valgt til FU januar 2000 som formand for organisationsudvalget.

Astrid Schjødt Pedersen kalder selv arbejdet i hovedstyrelsen for spændende, udfordrende og til tider turbulent, og i sin hilsen til kollegerne skriver hun, at der er hårdt brug for vedholdenhed, kreativitet og humør i det fagpolitiske arbejde fremover. Netop vedholdenhed, kreativitet og humør kendetegner Astrid Schjødt Pedersen, der altid har været engageret i det fagpolitiske, ligesom hun er lattermild og en hyppig sangskriver. Hun har især arbejdet for et godt arbejdsmiljø og har altid fremhævet samarbejdet og skolens dagligdag - mødet mellem lærer og elev. Hun har blandt andet stået i spidsen for DLF's udviklingsprojekt.

Artiklen fortsætter under banneret

Oprindelig kom hun fra Nordsalling, Skiveegnens Lærerforening og Glyngøre Skole, hvor hun blev ansat i 1978.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet