Astrid Schjødt Pedersen forlader hovedstyrelsen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Astrid Schjødt Pedersen forlod 1. januar DLF's hovedstyrelse af helbredsmæssige årsager. Hun blev valgt ind i hovedstyrelsen første gang i 1996 og blev valgt til FU januar 2000 som formand for organisationsudvalget.

Astrid Schjødt Pedersen kalder selv arbejdet i hovedstyrelsen for spændende, udfordrende og til tider turbulent, og i sin hilsen til kollegerne skriver hun, at der er hårdt brug for vedholdenhed, kreativitet og humør i det fagpolitiske arbejde fremover. Netop vedholdenhed, kreativitet og humør kendetegner Astrid Schjødt Pedersen, der altid har været engageret i det fagpolitiske, ligesom hun er lattermild og en hyppig sangskriver. Hun har især arbejdet for et godt arbejdsmiljø og har altid fremhævet samarbejdet og skolens dagligdag - mødet mellem lærer og elev. Hun har blandt andet stået i spidsen for DLF's udviklingsprojekt.

Oprindelig kom hun fra Nordsalling, Skiveegnens Lærerforening og Glyngøre Skole, hvor hun blev ansat i 1978.