Debat
0   156

Pensionist - vil du stemme eller gå i glemme

Valget til hovedstyrelsen gælder også for pensionister. Hvis vi fortsat vil have vore interesser varetaget, må vi være dygtigt repræsenteret i foreningens daglige ledelse. Derfor er Kristian Fløj-Jensen vores kandidat.

Vi kender Fløj-Jensen i Skiveegnens Lærerforening, hvor han holder os ajour med DLF's arbejde for pensionisternes rettigheder. Det gør han i et sprog, der bærer og opmuntrer. Hans ord har ikke mistet deres vægtfylde. Fløj-Jensens evne til at analysere en situation, hans fagpolitiske synspunkter, grundigheden, det ihærdige arbejde, overblikket, modet til at gå nye veje i samarbejdet, også når vejene ikke er umiddelbart populære for alle, som for eksempel i samarbejdet med 'statspensionisterne', og hans små spark til os om at være aktive - alle disse elementer er nødvendige, når der skal virkes for, at pensionisternes vilkår ikke overses.

Artiklen fortsætter under banneret

Mange i landet kender Fløj-Jensen som den dygtige arrangør og myndige leder af kurser. Ved de nordiske lærertræf udtrykker vore nordiske kolleger stor anerkendelse af hans ledelsesform.

Fløj-Jensen er en stout personlighed, tillidvækkende, lyttende og lun, men aldrig anmassende. Fløj-Jensen stiller sin stilfærdige styrke til rådighed for os - men vi får ham kun, hvis vi stemmer på ham!

Pensionister over hele landet - brug jeres stemme. Stem på Kristian Fløj-Jensen.

Carl Eriksen, Grethe Munkesø, Gertrud Kudsk

fraktion 4

Skiveegnens Lærerforening


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ