Debat

Pensionist - vil du stemme eller gå i glemme

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Valget til hovedstyrelsen gælder også for pensionister. Hvis vi fortsat vil have vore interesser varetaget, må vi være dygtigt repræsenteret i foreningens daglige ledelse. Derfor er Kristian Fløj-Jensen vores kandidat.

Vi kender Fløj-Jensen i Skiveegnens Lærerforening, hvor han holder os ajour med DLF's arbejde for pensionisternes rettigheder. Det gør han i et sprog, der bærer og opmuntrer. Hans ord har ikke mistet deres vægtfylde. Fløj-Jensens evne til at analysere en situation, hans fagpolitiske synspunkter, grundigheden, det ihærdige arbejde, overblikket, modet til at gå nye veje i samarbejdet, også når vejene ikke er umiddelbart populære for alle, som for eksempel i samarbejdet med 'statspensionisterne', og hans små spark til os om at være aktive - alle disse elementer er nødvendige, når der skal virkes for, at pensionisternes vilkår ikke overses.

Mange i landet kender Fløj-Jensen som den dygtige arrangør og myndige leder af kurser. Ved de nordiske lærertræf udtrykker vore nordiske kolleger stor anerkendelse af hans ledelsesform.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Fløj-Jensen er en stout personlighed, tillidvækkende, lyttende og lun, men aldrig anmassende. Fløj-Jensen stiller sin stilfærdige styrke til rådighed for os - men vi får ham kun, hvis vi stemmer på ham!

Pensionister over hele landet - brug jeres stemme. Stem på Kristian Fløj-Jensen.

Carl Eriksen, Grethe Munkesø, Gertrud Kudsk

fraktion 4

Skiveegnens Lærerforening