Uskolet
0   19

Møgunger med refleksveste obstruerer vigtige voksne i morgentrafikken

Børn i refleksveste og udstyret med neonfarvede slikkepinde gør alt for at sænke tempoet for travle bilister i den hektiske morgentrafik foran skolen. De såkaldte skolepatruljer irriterer mange.

En voksen, der fucking ikke må komme for sent til endnu et morgenmøde i afdelingen, hvor fandeme en af dem fra ledelsen, forstår du det, måske dukker op, og så må det bare ikke gå galt igen, det må det bare ikke, jeg lover dig, udtaler: »De skal for fanden bare flytte sig, de forpulede møgunger, de tror, de bestemmer det hele, kom nu, kom nu«.

Artiklen fortsætter under banneret

Bilisten, som altså satme ikke har købt en sort Peugeot 3008 SUV for at holde her hele dagen, forsøgte efterfølgende at præcisere sine synspunkter ved i otte sekunder at trykke hornet i bund.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ