Uskolet
0   14

Kortere skoledage giver børn flere vidunderlige timer foran skærmen

Frejdigt hujende unger på vej med røde kinder i frisk luft på nypumpede cykler til kernesunde foreningsaktiviteter, fantasifuldt inkluderende tagfatlege og nysgerrige fund med fiskenet fra lifligt boblende vandløb i løvskoves lønlige lysninger.

Sådan omtrent blev billedet tegnet, da den såkaldte forligskreds for nylig, i håbet om at øge deres chancer ved det snarligt kommende folketingsvalg, blev enige om at give de mindste klasser kortere skoledage.

Artiklen fortsætter under banneret

Imidlertid viser observationer i … okay, virkelig mange danske hjem, at kortere skoledage som oftest benyttes af børnene til at pleje mere stillesiddende interesser. Indenfor. Foran skærmen. Det får nu partierne bag reformen til at erkende, at fremstillingen af børnenes mange nye, vidunderlige fritimer nok bør underkastes, hvad de kalder en justering.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ