Uskolet
0   20

»Socialt udsatte børn har det hårdt. Vi bør hjælpe dem ved at tage børnechecken fra dem«

Et nyt lovforslag vil forpligte skoleledere til at indberette, hvis en elev har mere end 15 procent ulovligt fravær, så der kan indføres sanktioner. Ifølge Undervisningsministeriets egne tal er det i belastede områder med mange sociale problemer, at det største antal elever med højt fravær findes.

Artiklen fortsætter under banneret

»Her taler vi altså om uskyldige børn, der lever under barske vilkår«, forklarer minister Riisager. »De har brug for en hjælpende hånd. Mange har massive sociale problemer tæt inde på livet, både med dem selv og ofte også med familien og miljøet omkring dem. Der kan vi som samfund ikke være andet bekendt end at tage børnechecken fra dem, så de bliver fattigere«, forklarer ministeren, »alt andet ville jo være umenneskeligt«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks