Anmeldelse Geografi
0   208

Xplore Geografi 7

Xplore Geografi 7

Fakta


Titel
Xplore Geografi 7

Forfatter
Poul Kristensen

ISBN
9788777026041


Elevbog 128 sider, 190 kroner. Elevhæfte 32 sider, 36 kroner. Lærerhåndbogen udkommer efteråret 2010

Type
Bog

Forlag
Geografforlaget

Xplore . Alene ordet smager af nysgerrighed. Nysgerrighed og tørst efter viden er nogle af de våben, der skal sælge naturfagene i disse år. Den værste tørst kan slukkes med denne nye bog fra Geografforlaget. "Xplore Geografi 7" består på nuværende tidspunkt af en elevbog og et elevhæfte. Som altid forventer man kvalitet fra netop dette forlag, og jeg er heller ikke blevet skuffet denne gang.

Artiklen fortsætter under banneret

Bogen kan sagtens bruges som supplement i undervisningen i 7. klasse. Den indeholder seks gode og relevante emner, som alle afsluttes med flere valgopgaver. Alle emner bliver grundigt forklaret, hvilket tjener bogen til ære. Den spreder sig ikke over for meget. Men det bedste ved bogen er helt klart elevhæftet. Det forener teori og praksis. Først læses et par sider eller et kapitel i bogen for derefter at blive undersøgt eller forsøgt i virkeligheden. Det er måden at børste det lidt støvede image af på, som faget geografi nogle gange kan have. Geografi er så meget mere end at kigge på en samling af sten. Her er fremtiden også indregnet i stoffet, noget, der er god brug for i disse år. Emnerne er tilpas varieret til at fange alle.

Opgaverne danner basis for, at de mange intelligenser kan bruges. Det er et kæmpe plus. Holdt sammen med at elevbogen er spækket med flotte billeder og vedkommende kort, grafer og tegninger, gør det materialet yderst velegnet til 7. klasses undervisning eller til hyggelæsning i en mellemtime.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
7.538 andre er allerede tilmeldt