Debat
0   137

Jeg står ved mit ord

I turbulensen efter hovedstyrelsens indstilling til kongressen af kandidater til næstformandsposten er flere blevet i tvivl om, hvor jeg står i den sag. Det er jeg selvfølgelig ked af, men mener, enhver må gøre op med sig selv, hvem man vil stemme på, når vi mødes på kongressen.

Hovedstyrelsen endte med at indstille Stig Andersen som eneste kandidat efter forslag fra mig. Jeg stillede forslaget efter aftale med en række andre hovedstyrelsesmedlemmer, som senere har fortrudt. Endvidere er der dukket en kandidat mere op, nemlig formanden for Københavns Lærerforening, Jan Trojaborg.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg har efter dette forløb nøje overvejet situationen og nået frem til, at jeg fortsat vil sætte stemme på Stig Andersen af to gunde:

Det vil virke utroværdigt, hvis jeg kan foreslå Stig i hovedstyrelsen og så efterfølgende ikke stemme på ham, når det gælder. Det drejer sig om politisk konsekvens!

Jeg har gennem denne periode siddet i fagligt udvalg og oplevet Stig som en engageret og fremsynet formand for udvalget, hvor han skulle få meget forskellige synspunkter til at arbejde sammen - og det er lykkedes for ham!

Dette er i al enkelhed min begrundelse for at holde fast ved mit ord, som jeg gav, da jeg foreslog Stig til næstformand i hovedstyrelsen.

Ole Jensen

medlem af DLF's hovedstyrelse


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ