Debat

Jeg står ved mit ord

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I turbulensen efter hovedstyrelsens indstilling til kongressen af kandidater til næstformandsposten er flere blevet i tvivl om, hvor jeg står i den sag. Det er jeg selvfølgelig ked af, men mener, enhver må gøre op med sig selv, hvem man vil stemme på, når vi mødes på kongressen.

Hovedstyrelsen endte med at indstille Stig Andersen som eneste kandidat efter forslag fra mig. Jeg stillede forslaget efter aftale med en række andre hovedstyrelsesmedlemmer, som senere har fortrudt. Endvidere er der dukket en kandidat mere op, nemlig formanden for Københavns Lærerforening, Jan Trojaborg.

Jeg har efter dette forløb nøje overvejet situationen og nået frem til, at jeg fortsat vil sætte stemme på Stig Andersen af to gunde:

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det vil virke utroværdigt, hvis jeg kan foreslå Stig i hovedstyrelsen og så efterfølgende ikke stemme på ham, når det gælder. Det drejer sig om politisk konsekvens!

Jeg har gennem denne periode siddet i fagligt udvalg og oplevet Stig som en engageret og fremsynet formand for udvalget, hvor han skulle få meget forskellige synspunkter til at arbejde sammen - og det er lykkedes for ham!

Dette er i al enkelhed min begrundelse for at holde fast ved mit ord, som jeg gav, da jeg foreslog Stig til næstformand i hovedstyrelsen.

Ole Jensen

medlem af DLF's hovedstyrelse