Uskolet
1   19

46 procent af lærerne fortryder, hvad de stemte

Op mod halvdelen af lærerne, der deltog i OK18-afstemningen, ville sætte deres kryds anderledes, hvis de fik muligheden igen. Det viser et rundspørge på landets skoler. En repræsentativ lærer forklarer: »Jeg har fortrudt. Helt klart. Jeg var meget i tvivl op til afstemningen, men efter at have hørt resultatet må jeg sige, at jeg er blevet mere overbevist. Det er så desværre om det modsatte«.

Læreren indrømmer, at han nok ikke fik sat sig tilstrækkeligt ind i tingene forud for afstemningen: »Jeg orkede ikke mere, okay? Jeg trænger til ferie, der er så meget«. Han kan godt forstå det store antal, der allerede har fortrudt deres stemme. »Det er altså også svært, det her. Måske er en enkelt afstemning slet ikke nok. Hvorfor er der ikke nogen. der foreslår 'bedst ud af tre', ville vi fortryde det?«

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ