Debat

Knækket og Knægtet...

Så blev vi knækket... og knægtet....

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Så blev vi knækket... og knægtet.... lærestanden er nu en forlænget arm af KL som med MOS kan styre os fra nu af og i alt evighed, spørgsmålet er bare om vi skal undervise 28 eller 32 lektioner, om der skal være 26 eller 32 elever i hver klasse, så længe de præstere på det niveau hvor vi er nu er alle tilfredse, lederne får deres kvoter opfyld, nye lærere bliver bedre til at bruge plaforme så er der ikke så meget behov for forberedelse, eleverne lærer at leve med de lange dage, dem der får angst skal jo bare medicineres. 

Men der kommer en dag langt ud i fremtiden hvor vi kigger på et land op i det høje nord, med de lykkeligste borger, bedst udannet generation, mest innovative befolkning, og tænke WTF!! hvad skete der og så skal vi huske de embedsmænd og politikere der solgte generationer for ussel mammon, med kun svag eller ingen opposition fra fagbevægelsen som ellers historisk har set mange løsninger, det er sørgligt og kommer til koste flere generationer at rette op på de fejl der bliver begået nu.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget