Debat
0   138

Frisk pust

Ribe Amts Lærerkreds har med stor tilfredshed erfaret, at Jan Trojaborg efter adskillige opfordringer har valgt at lade sig opstille som kandidat til næstformandsposten.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi ved, at Jan Trojaborg har stor erfaring som leder og forhandler. Han har vist sig som en skarp debattør, er mediemæssigt stærk og har gode analytiske evner. At han også er udadvendt og har en fin sans for humor, anser vi for et kæmpe plus.

Vi ser ham som et frisk pust og en fornyelse i Danmarks Lærerforenings ledelse. Der er brug for et stærkt ledelsesteam, som består af Anni Herfort og Jan Trojaborg, til at klare de mange udfordringer, der ligger forude, blandt andet en modernisering af DLF, så organisationen kan være på forkant med samfundsudviklingen.

Jeg skal derfor på vegne af samtlige delegerede i Ribe Amt anbefale Jan Trojaborg som ny næstformand.

Kurt Abildgaard

amtskredsformand, Ribe Amt


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks