Debat

Frisk pust

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ribe Amts Lærerkreds har med stor tilfredshed erfaret, at Jan Trojaborg efter adskillige opfordringer har valgt at lade sig opstille som kandidat til næstformandsposten.

Vi ved, at Jan Trojaborg har stor erfaring som leder og forhandler. Han har vist sig som en skarp debattør, er mediemæssigt stærk og har gode analytiske evner. At han også er udadvendt og har en fin sans for humor, anser vi for et kæmpe plus.

Vi ser ham som et frisk pust og en fornyelse i Danmarks Lærerforenings ledelse. Der er brug for et stærkt ledelsesteam, som består af Anni Herfort og Jan Trojaborg, til at klare de mange udfordringer, der ligger forude, blandt andet en modernisering af DLF, så organisationen kan være på forkant med samfundsudviklingen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg skal derfor på vegne af samtlige delegerede i Ribe Amt anbefale Jan Trojaborg som ny næstformand.

Kurt Abildgaard

amtskredsformand, Ribe Amt