Debat

Stem på Stig

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Fem ud af syv kredsfomænd i Vejle Amt peger på Stig Andersen som næstformand for Danmarks Lærerforening.

Vi kender Stig Andersen fra hans arbejde som formand for Fagligt Udvalg samt fra utallige medlemsmøder, regionale kredsformandsmøder, sagsbehandlermøder med mere. Stig har her vist et stort kendskab til kredsenes, tillidsrepræsentanternes og lærernes arbejde. Stig er altid velforberedt, han har altid sat sig grundigt ind i tingene, han er visionær, og ikke mindst er han altid åben over for dialog med medlemmerne på alle niveauer i foreningen.

Vi skal have en næstformand, der kan formidle samarbejde og nedbryde fløjene i Danmarks Lærerforening. En næstformand, der tager medlemsdemokratiet alvorligt.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

En næstformand, der er handlekraftig, troværdig og tillidsfuld. På den måde kommer vi til at stå stærkere både udadtil og indadtil.

Vi vil derfor opfordre de delegerede til at stemme på Stig Andersen som næstformand for Danmarks Lærerforening:

Kredsformand Inger Ørskov, Fredericia Lærerkreds.

Kredsformand Anne Grethe Fyrstenberg, Horsens Lærerforening.

Kredsformand Torben Justesen, Nr. Snede - Tørring-Uldum Lærerkreds.

Kredsformand Edvin Gustafsson, Hedensted-Juelsminde Lærerkreds.

Kredsformand Benny Obel Thomsen, Brædstrup-Gedved Lærerforening.

Benny Obel Thomsen

kredsformand

Brædstrup-Gedved Lærerforening