0   161

Jørgen Andersen

Tirsdag den 22. juni modtog vi den triste meddelelse, at vores ven og kollega lærer Jørgen Andersen var død.

Jørgen kom i 1971 til Østre Skole, Viborg, men da den lukkede, var vi så heldige at få Jørgen som lærer og kollega til Løgstrup Skole i 1987. Her har vi nydt godt af hans mange faglige, kreative og ikke mindst menneskelige kvaliteter. Primært har Jørgen arbejdet med dansk i indskolingen, hvor elever nød godt af hans entusiasme og behagelige væremåde. Han var foregangsmand, da it holdt sit indtog i kommunen og skolen. Mangfoldige er de timer, han af interesse lagde i at føre elever, kolleger og skolen ind i it-alderen.

Artiklen fortsætter under banneret

Både som klasse- og speciallærer har mange elever haft glæde af Jørgens rolige måde at undervise på. Han har altid haft øje for såvel den svage som den stærke elev.

Som kollega var Jørgen vellidt af alle. Han var humoristisk, god til at lytte og så altid det bedste i alle. Når stress overtog hverdagen på skolen, var Jørgen god til at få os ned på jorden igen på sin altid lune facon. Og var der fest, var Jørgen altid sprudlende, livlig og at finde på dansegulvet.

Tidligt havde Jørgen bestemt sig for at gå på efterløn som 62-årig for at få mere tid til familie, hus og have samt ferieture, men desværre gik det ikke sådan. Tre måneder før tvang hjerteproblemer ham til at trække sig tilbage. Vi havde alle troet og håbet på, at han med behandling ville kunne have fået det otium, han havde set frem til. Vi vil savne ham.

Aase Nielsen, Grethe Andreasen og Marianne Weber for personale og ledelse, Løgstrup Skole


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet