0   170

60 år

På med hjelmen, op på den grønne herrecykel og så derudad. Sådan kender de fleste medlem af DLF's hovedstyrelse og formand for Gladsaxe Lærerforening Henrik Poulsen. Han har ingen bil og ynder at besøge Gladsaxes skoler på cykel og tager også gerne cykelturen til DLF's bygninger på Vandkunsten i København. Midt i sommerferien fylder han 60.

Henrik Poulsen er uddannet fra Blaa­gaard Lærerseminarium i 1974 og blev straks derefter ansat på Værebro Skole i Gladsaxe. På skolen havde han en del specialundervisning - og specialundervisningen har altid betydet meget for ham. Han blev valgt som tillidsrepræsentant på Værebro Skole, og derefter kom han ind i kredsstyrelsen i Gladsaxe Lærerforening. Her blev han formand i 1990, og den post har han stadig. Han begyndte sit hovedstyrelsesarbejde som suppleant først for Jørgen Stampe og siden for Jon Kowalczyk, og da han trådte ud af hovedstyrelsen i 2005, overtog Henrik Poulsen pladsen. Siden stillede han op til hovedstyrelsen for at kæmpe for, at lærerfagets status højnes. Han blev valgt ind og er i dag medlem af overenskomstudvalget.

Artiklen fortsætter under banneret

Der er måske en grund til, at han husker cykelhjelmen. Han har i flere år været med i bestyrelsesarbejdet for Rådet for sikker trafik. Og han er netop blevet genvalgt som bestyrelsesmedlem i Unicef.

Henrik Poulsen slapper gerne af i sommerhuset, men er ikke bange for at smøge ærmerne op, når der skal udføres arbejde hjemme i huset i Valby. Han har to børn og to børnebørn, som han nyder at bruge tiden med.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet