0   111

Ny børnerådgiveruddannelse

Børns Vilkår har i samarbejde med Professionshøjskolen Metropol udviklet en børnerådgiveruddannelse, som består af to moduler på Den sociale Diplomuddannelse. Initiativet er støttet af TrygFonden, og målgruppen er professionelle, som arbejder med børn og unge i skolealderen, for eksempel pædagoger, skolelærere og socialrådgivere.

Artiklen fortsætter under banneret

På uddannelsen får den professionelle styrket sin faglige viden om risikofaktorer og handlemuligheder, om udsatte børn og unge og opnår kompetencer i samtaler med og rådgivning af børn og unge. Læs mere om uddannelsen på dsh-k.dk under diplomuddannelser, hvor tilmelding også kan foregå. Første hold går i luften september i år.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks