Debat

Godt gået, Anders

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Karsten Søberg, Glumsø, angreb i et indlæg, »Så er bunden nået«, her i Folkeskolen DLF's formand, Anders Bondo Christensen, for sin optræden på tv i forbindelse med Holbergskole-sagen.

Det er påfaldende, så forskelligt man kan opfatte tingene. Jeg sad og glædede mig over min formands stærke og retfærdigt indignerede »skideballe« til Villy Søvndal og alle andre populistiske politikere, som Danmark for øjeblikket i deprimerende grad trækkes rundt med. Og det er desværre på både rød og blå stue!

Ét er, at Pia Kjærsgaard, Søren Krarup, Bertel Haarder med flere per refleks går til angreb på et forældrearrangement, som - støttet af den borgerlige regerings integrationsministerium - bygger på indsigt, engagement og en ikke ringe portion idealisme hos aktørerne. Jeg mener: Det var næsten, hvad man kunne forvente fra den kant. Men at Socialistisk Folkepartis formand, som er læreruddannet, benytter lejligheden til at score nogle billige point på sin stadig voksende populistiske linje - det er ganske enkelt skamløst! Derfor var Anders Bondos »skolemesterskideballe« til Søvndal fuldstændig på sin plads. Og den fes ind! Mig bekendt har Søvndal siden undskyldt sine udtalelser på Holbergskolen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det var en formand, der forsvarede sine medlemmer - ledelse og lærere - og det var flot gjort, Anders!

Jeg har ved diverse folketings- og kommunalvalg gennem de seneste 25 år stemt på Socialistisk Folkeparti. Det gør jeg ikke mere! Jeg hører til de tre procent, der har valgt at forlade Socialistisk Folkeparti på grund af ledelsens populistiske og utroværdige optræden i denne som i andre sager.