Debat

Fransklærernes Dag 2018

Mange fransklærere mangler tit faglig sparring fordi de er alene om faget på skolen. På Fransklærernes Dag er der mulighed for at møde fransklærere fra hele landet, og kursusindholdet er altid vedkommende og relevant.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En dag med fokus på temaer og tekstopgivelser, herunder æstetiske og multimodale tekster

Det er det overordnede tema for Fransklærernes Dag 2018.

Dagen har fokus på tekstopgivelser, æstetiske og multimodale tekster samt eksempler på temaer. Vi kommer bl.a. til at diskutere et bredt tekstudbud af passende sværhedsgrad og udvælgelse af relevante temaer. Udfordringen ligger i arbejdet med at finde tekster på nettet eller i forskellige materialer og i at anvende dem konstruktivt i undervisningen. Målet er at klæde eleverne godt på til prøven og oplever en tilgang med progression, tid til fordybelse samt muligheder for videreudvikling i fx deres egen præsentation.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Der bliver også lejlighed til at høre nærmere om, hvad Sproglærerforeningen står for, og naturligvis får vi også seneste nyt om folkeskolens prøver i fransk.

Arbejdsformerne veksler mellem oplæg i plenum, workshops og diskussion.

Og så er Fransklærernes Dag ikke mindst din mulighed for at møde fransklærere fra hele landet til faglig sparring.

Målgruppe: fransklærere i grundskolen inden for alle skoleformer. Tidspunkt: torsdag d. 1. februar 2018 kl. 10.00-16.30. Sted: CFU, Odense, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M. Pris: medlemmer af Sproglærerforeningen 950 kr.; ikke-medlemmer 1.250 kr. Tilmelding: d. 15. januar 2018 via sproglaererforeningen.dk