0   0

Se isbjørnen i øjnene

Er dine elever interesserede i global opvarmning, og hvordan klimaforandringerne sætter Arktis' dyr på prøve? Så kan du hjælpe dem med at vinde en tur til den norske øgruppe Svalbard, hvor de kan få lov til at se isbjørne. WWF Verdensnaturfonden har nemlig lanceret skolekampagnen WildSchool. Her kan 13-17-årige dyste i at blive årets Wildlife Reporter, hvor de fra Svalbard skal researche, interviewe forskere, skrive artikler og meget mere. Sidste år søgte 43.400 unge om at komme med. Tilmeldingen er åben nu og lukker 22. januar.

Dine elever kan tilmelde sig på wildschool.dk.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.474 andre er allerede tilmeldt