Skønlitteratur
0   256

Ayse får en kæreste

Özlem Cekic har skrevet endnu en bog i serien om tyrkisk-danske Ayse, der skal navigere mellem to kulturer. Denne gang har hun fået en kæreste, og er det egentlig okay? Især når han ikke engang er muslim?

Cekic håber selv, at bogen vil hjælpe med at give indvandrerpigerne gode argumenter, når de skal udfordre deres forældres syn på kærester.

»(Der er) med sikkerhed en konkret elevgruppe, der vil nyde at kunne genkende nogle temaer fra et flerkulturelt hverdagsliv og nyde godt af muligheden for identifikation. Og det er i sig selv en god grund til at have Ayse-bøgerne stående på skolebiblioteket eller i klassen«, skrev Folkeskolens anmelder om en tidligere bog i serien om Ayse.

»Ayses forelskelse« er udkommet på Gyldendal og koster 186,25 kroner.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.242 andre er allerede tilmeldt

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
609 andre er allerede tilmeldt