Debat
0   67

Hvad med grisen?

Er grisen et urent dyr eller ikke. Hvordan klarer lærerne dette dilemma.

Jeg gik på pension for 12 år siden, og jeg kan se i "Folkeskolen" nemme , at der er sket rigtig meget. Jeg har kunnet følge nogenlunde med, selv under reformdannelsen, men jeg har alligevel et spørgsmål.

De muslimske elever lærer derhjemme, at grisen er et urent dyr. Det vælter sig i søle og æder sin egen afføring. Op til ti orner kan voldtage en so, og de slås konstant. Flæsk forårsager tidlig demens og homoseksualitet, og hele samfundet bliver dekadent med mode, druk og udskejelser. (Info-islam)

Artiklen fortsætter under banneret

I skolen lærer de samme elever, at grisen er et meget renligt og socialt flokdyr, som lever hovedsagelig i skoven.  En flok kan være på måske tre søer med unger. Ornerne er ikke med i flokken undtagen under parring. Altså stort set samme adfærdsmønster som hos andre flokdyr.Når de "vælter sig sølet", er det af samme årsag som med elefanter. Beskyttelse mod sol og insekter.

Nu er spørgsmålet: Hvad gør man i den danske folkeskole anno 2016?  Det må da være et dilemma.  

Hvad skal den stakkels muslimske elev stille op?

Der udkommer et nyt sæt frimærker med danske husdyr, men grisen er ikke med(?)Er det samme løsning i skolen?

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ