Debat

Forrygende pensionistkursus

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Søndag før mandag den 8. juni var min kuffert pakket, og jeg stod klar til afhentning. En dag for tidligt! Havde jeg vidst, hvor enestående dette kursus ville blive, havde jeg gerne stået parat flere dage før af lutter glæde.

Tak, kære Greta Jørgensen, for denne livsbekræftende oplevelse med musik, sang, livsglæde og kunstnere i verdensklasse (ingen nævnt, ingen forbigået). Det forekommer mig at være begrundelse nok med hensyn til at være medlem af DLF som pensionist, at man kan komme på et sådant kursus. Lad os få nogle flere af dem! (Håber, I mærker undertonen af humor og alvor i mit brev ... Den, der kun ta'r spøg for spøg ...).

Dejligt at møde kolleger fra hele landet og finde fælles fodslaw i nostalgiens verden og hurtigt finde en humoristisk kammertone i fællesskabet.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Rammerne og miljøet på Skarrildhus blev et smukt og trygt hjem i nogle dage. »Ta' og kys det hele fra mig«.