Vejen Billedskoles mandagshold er godt i gang med bannere til hovedgaden til Billedkunstens Dag onsdag den 16. marts

Skal du lave noget spændende på Billedkunstens dag?

På onsdag er det Billedkunstens Dag og mange skoler vælger at sætte fokus på faget. Skal du lave noget særligt med din klasse, så vil vi meget gerne se et billede med en kort tekst på folkeskolen.dk’s netværk for Billedkunst.

Publiceret

BILLEDKUNSTENS DAG

Kompetencecenter for børn, unge og billedkunst binder eventenBilledkunstens Dag sammen på tværs af landet. Centeret er etlandsdækkende projekt, som på tværs af den billedkunstneriskefødekæde samler en lang række aktører, der arbejder på at skabegode muligheder og rammer for børn, unge og billedkunst.Kompetencecenteret er støttet af Statens Kunstfond.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 16. marts mødes børn og unge for at arbejde med billedkunst på billedskoler, museer og på skolerne. På kunstmuseet Arken i Ishøj producerer skoleklasser billeder, der kommer med på et optog i bus eller tog på hjemturen fra museet, og i Tårnby Kommune udforsker tre skoler konceptet mailart og udstiller elevernes produktioner på Billedkunstens Dag. Skal der ske noget særligt i den anledning på din skole?

Folkeskolen.dk's netværk for Billedkunst opfordrer billedkunstlærere til at tage et billede på dagen og lægge den op som et lærer-til-lærer-indlæg med en kort tekst om, hvad I har lavet. Så kan billedkunstlærere over hele landet blive inspireret af hinanden. Hvis I skal lave noget særligt spændenden, er du også velkommen til at kontakte netværksansvarlig Pernille Aisinger pai@folkeskolen.dk på forhånd, så kan det være, at vi kommer ud og skriver en reportage fra jeres dag.

Se Billedkunstlærerforeningens inspirationskatalog via linket til højre. 

Husk også, at sidste frisk for tilmelding til Springfrøprisen er lige om hjørnet - fredag den 18. marts.

Kreative lærere kan indstilles til Springfrøprisen nu 

Læs mere

Billedkunstlærerforeningensinspirationskatalog

Powered by Labrador CMS