Billedkunst
0   1119

Skal du lave noget spændende på Billedkunstens dag?

På onsdag er det Billedkunstens Dag og mange skoler vælger at sætte fokus på faget. Skal du lave noget særligt med din klasse, så vil vi meget gerne se et billede med en kort tekst på folkeskolen.dk’s netværk for Billedkunst.

Den 16. marts mødes børn og unge for at arbejde med billedkunst på billedskoler, museer og på skolerne. På kunstmuseet Arken i Ishøj producerer skoleklasser billeder, der kommer med på et optog i bus eller tog på hjemturen fra museet, og i Tårnby Kommune udforsker tre skoler konceptet mailart og udstiller elevernes produktioner på Billedkunstens Dag. Skal der ske noget særligt i den anledning på din skole?

BILLEDKUNSTENS DAG

Kompetencecenter for børn, unge og billedkunst binder eventen Billedkunstens Dag sammen på tværs af landet. Centeret er et landsdækkende projekt, som på tværs af den billedkunstneriske fødekæde samler en lang række aktører, der arbejder på at skabe gode muligheder og rammer for børn, unge og billedkunst. Kompetencecenteret er støttet af Statens Kunstfond.

Folkeskolen.dk's netværk for Billedkunst opfordrer billedkunstlærere til at tage et billede på dagen og lægge den op som et lærer-til-lærer-indlæg med en kort tekst om, hvad I har lavet. Så kan billedkunstlærere over hele landet blive inspireret af hinanden. Hvis I skal lave noget særligt spændenden, er du også velkommen til at kontakte netværksansvarlig Pernille Aisinger pai@folkeskolen.dk på forhånd, så kan det være, at vi kommer ud og skriver en reportage fra jeres dag.

Se Billedkunstlærerforeningens inspirationskatalog via linket til højre. 

Husk også, at sidste frisk for tilmelding til Springfrøprisen er lige om hjørnet - fredag den 18. marts.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.732 andre er allerede tilmeldt