Uskolet
0   97

Curlingfar overhalet af papcurlingfar

»Ja, julegaverne og nytårskrudtet gør nok, at det bliver Peter, der løber med sejren«. 12-årige Tobias kommenterer sin curlingfar Michaels kamp mod Peter, som er »min papcurlingfar, altså min curlingmors nye curlingkæreste«.

»Men det har været tydeligt længe«, forklarer Tobias. »Peter larmer ikke så meget, hans bil er federe, og han kommer til tiden, når jeg skal hentes fra skole eller håndbold. Han smører bedre madpakker, og når han glemmer det, får jeg flere penge med. Han går i gang med mine lektier i god tid, så han ikke skal sidde med det aftenen før, og han rydder pænere op på mit værelse«. Den endelige dom har Tobias dog udskudt: »Nu må vi se. Vi skal snart have karakterer igen, så tager vi den derfra«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ