0   108

Idrætsdag aflyses

Skolerne må i år kigge forgæves efter det hæfte med ideer til en børneidrætsdag i indskolingen, som Dansk Skoleidræt og Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger, DGI, plejer at sende ud på denne tid.

De to organisationer kan ikke blive enige om, hvem der skal have tilbudt materialet. DGI betaler for at få fremstillet idéhæftet og vil have det ud på alle skoler. Det er Dansk Skoleidræt enig i, men når skolerne efterfølgende vil købe klistermærker til eleverne, skal de skoler, der ikke er medlemmer af organisationen, betale en merpris. Det vil DGI ikke være med til.

Artiklen fortsætter under banneret

'Når vi betaler hele gildet, kan vi også tillade os at kræve, at skolerne bliver behandlet ens', siger Hanna Thomsen fra børneidrætsudvalget i DGI.

Dansk Skoleidræt har besluttet, at skoler skal kunne mærke det, hvis de ikke er medlemmer af Dansk Skoleidræt. Derfor skal de betale ekstra.

Selv om den beslutning har bragt de to organisationer på kollisionskurs, vil de forsøge at finde en løsning, så skolerne får tilbudt idéhæfte og klistermærker igen til næste år. Hvis ikke det lykkes, går DGI solo.

'Vi kunne desværre ikke nå at få materialet ud i år, men vi vender tilbage til næste år med eller uden Dansk Skoleidræt', siger Hanna Thomsen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet