Debat
0   85

Anbefaling af Anders Liltorp

Anders Liltorp er resultatorienteret, pragmatisk OG værdibaseret i sit skolepolitiske arbejde

Anders Liltorp og jeg har arbejdet sammen i en halv snes år. Gennem denne tid har jeg lært ham at kende som en hårdtarbejdende realist med skarpt blik for de langsigtede mål. Han er ikke en ’quitter’ på jagt efter de lette gevinster. Han bider sig tværtimod fast i bordkanten, når det bliver svært, og han har det nødvendige mod til at lave politik på de givne betingelser. Alligevel siger han, hvad der skal siges, når det brænder på, som fx da han af to omgange debatterede finansieringen af folkeskolereformen og indførelsen af de lange skoledage på P1 debat i december 2012 og foråret 2013. Ligeså da han som en af de primære drivkræfter fra DLF i hovedstadsområdet fik igangsat ”Svederkampagnen” i foråret 2013. Det var bestemt ikke populært, og både undervisningsministeren og Socialdemokraternes politiske ordførere for ud med beskyldninger om misinformation. At det her i skoleåret 2015/16 viser sig, at han havde fuldkommen ret, er naturligvis pinligt for de ansvarlige politikere, men det kan også tjene som eksempel på Anders’ evne til at læse situationen og til som holdspiller at kæmpe såvel folkeskolens som medlemmernes sag.

Anders har vundet min respekt, idet han vedholdende kæmper for professionstankegangen, insisterer på et ordentligt og respektfuldt samarbejde og samtidig er ekstremt målrettet på at opnå konkrete resultater i forhold til alle medlemmers arbejds- og lønforhold. Han er dybt engageret, altid opmærksom og lyttende. Kort sagt: Anders Liltorp i Danmarks Lærerforenings daglige politiske ledelse vil være en gevinst for medlemmerne, og jeg giver ham hermed mine varmeste anbefalinger til hovedstyrelsesvalget

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ