Uskolet
0   132

Skoleleder 
forfremmet til lærer

En dygtig skoleleder tog i denne uge et skridt op ad karrierestigen og blev forfremmet til lærer.

Det skete efter en grundig vurdering af skolelederens uddannelsesmæssige baggrund, ledelsesmæssige kompetencer og personlige styrker og svagheder. »Jeg er meget stolt«, kommenterer den nyudnævnte lærer. »Og jeg vil gøre alt for at leve op til den vældige tillid, det er at få tilbudt så ansvarsfuld en post«.

Skolelederen mener selv, at det kan have været befordrende for forfremmelsen, at han tidligere har haft med skolesystemet at gøre og blandt andet har siddet til møder med beslutningstagere og planlæggere både på og uden for skolen. Men som han siger: »Det er jo voksne mennesker. Noget helt andet er at overtage ansvaret for næste generation og få en hel skoleklasse til at fungere både fagligt, pædagogisk og socialt - det er en kæmpe udfordring«.

Artiklen fortsætter under banneret

Skulle den nye stilling vise sig at blive for stor en mundfuld, er den nyudnævnte lærer tryg ved, at han jo altid kan vende tilbage til sit gamle lederjob.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ